Reviews

Je hebt veel kennis en deelt dit op een aangename manier

Ik wil zielsgraag voor mezelf beginnen, mijn eigen praktijk opstarten al wist ik niet goed hoe.  Waar begin je, welke stappen zijn het slimst om te zetten etc.  Ik had drempelvrees en een daarbij komende negatieve mindset wat mij van de actie weerhield.

Het aller waardevolste inzicht dat ik heb gekregen van het werken met jou is:

Dat het niet meteen “perfect” hoeft te zijn, maar dat het belangrijkste is dat je begint!!  Naarmate je bezig bent bepaalde zaken kunt aanpassen en bijsturen.  Het zit hem dus in het beginnen, doen en leren!

Ik heb geleerd dat het belangrijk is dat ik mezelf goed moet kennen, zodat ik meer voor mijn bedrijf en een ander kan betekenen.  Dat het tijd is om de excuses bij de prullenbak te zetten en denken in mogelijkheden ipv beperkingen, want die houden me aan de grond.

Ik zou andere mensen aanbevelen om met jou te werken omdat je een super spontante open en eerlijke vrouw bent.  Je hebt veel kennis en deelt dit op een aangename manier.  Je zet aan tot denken, zo komt er nieuw inzicht.  Op een eerlijke en vriendelijke manier geef je aan waar de schoen wringt en zet het probleemoplossend vermogen van de persoon in kwestie aan.  Zo ben je het duwtje in de rug!

Tot slot,  Laura ik ben je ontzettend dankbaar voor alle waardevolle adviezen en inzichten waar ik nu verder mee aan de slag kan.  De tijd waarin jij op mijn pad kwam is nogal chaotisch en hectisch, hierdoor heb ik niet altijd alles even goed kunnen doen als ik zou willen.  Ik heb gemerkt dat ik meer druk nodig heb, bijvoorbeeld door een opdracht uit te werken en naar je op te sturen en dan met een tijdslimiet.  Zodat ik het ook echt uitvoer en het niet weer laat liggen voor een “rustig” moment.  Wie weet zijn er meer mensen die daar baat bij kunnen hebben.

Dank je wel voor het helpen snoeien in mijn wildernis!

Ik hou je op de hoogte van de aankomende vorderingen!

Dikke knuffel Lasanne

De perfecte combi voor mij als therapeut!

Jaren had ik de wens om na mijn studies, een praktijk te openen. Als snel kwam ik op de doelgroep ‘vrouwen met overgangsklachten’. Ik dacht er zijn genoeg vrouwen met deze klachten dus mijn praktijk vullen zal wel een fluitje van een cent zijn. Helaas bleek niets minder waar. Ondanks mijn 20 jaar commerciële ervaring bleek dit toch een heel andere tak van sport. Ik was bv. niet zo thuis in social media. Hoe moest ik zichtbaar worden? Vrouwen moeten toch om te beginnen weten dat ik er ben.

Om dit proces te versnellen en de juiste handvatten te krijgen heb ik Laura benaderd. Laura is nl. zelf therapeut en weet goed haar praktijk te vullen. Omdat zij zag dat dat voor veel therapeuten lastig is, heeft zij de transitie gemaakt naar business coaching. De perfecte combi voor mij als therapeut!

Zij heeft mij geholpen met het uitwerken van plannen en tips gegeven hoe ik bepaalde zaken aan kan aanvliegen. Zelf was ik wel eens wat onzeker of twijfelachtig om bepaalde dingen te doen, puur door mijn eigen aannames. Zij wist dat dan zo te herkaderen dat ik er anders tegenaan ging kijken en alsnog ermee aan slag ging. Ik ben in ieder geval lekker bezig om de juiste klanten aan te trekken.

Mocht je therapeut zijn en je hierin herkennen dan zou ik zeker Laura aanbevelen. Het is zo fijn dat zij naast de kennis over het verkopen van onze dienst, ook begrijpt wat het betekent om therapeut te zijn . Ik zeg overigens wel verkopen maar dat voelt niet zo, we hebben als therapeut iets heel moois te bieden en mogen dat aan de wereld laten zien, dat is dan ook wat Laura je leert. Verkopen zonder verkooptrucjes.

Zij snapt wat het betekent om therapeut te zijn

Suzanne, orthomoleculair therapeut

Super! Geweldige coaching!

Via een bevriende concullega zijn wij bij deze partij uitgekomen. Ze handelen snel en kordaat en nemen iedere zorg uit handen! Top service!

Jane Doe

Super! Geweldige coaching!

Via een bevriende concullega zijn wij bij deze partij uitgekomen. Ze handelen snel en kordaat en nemen iedere zorg uit handen! Top service!

Jane Doe

Super! Geweldige coaching!

Via een bevriende concullega zijn wij bij deze partij uitgekomen. Ze handelen snel en kordaat en nemen iedere zorg uit handen! Top service!

Jane Doe

Laat mij je helpen!

Ja, ik wil graag contact!
Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om succesvol te worden, vul dan mijn contactformulier in via bovenstaande button. Ik kom dan binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

2023 Je Praktijk Succesvol • DisclaimerPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden